Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Προς τους ανυποψίαστους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής

Εσύ, που μέχρι σήμερα πίστευες σε όσα διακήρυττε η Χρυσή Αυγή, χωρίς όμως να είσαι ως άνθρωπος βίαιος, χωρίς να τρέφεις αισθήματα φανατισμού και χωρίς να λειτουργείς επιθετικά απέναντι σε άλλους πολίτες.

Είναι βέβαιο ότι και εσύ έχεις υποστεί σοκ από τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου και σίγουρα θα άκουσες για όλα όσα αποκαλύφθηκαν μετά την δολοφονία, από τα ίδια τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Χρησιμοποίησε η Χρυσή Αυγή, όπως όλα τα φασιστικά κόμματα, συγκεκριμένα ζητήματα που προβληματίζουν την κοινωνία. Τις αδυναμίες του κράτους στο να αντιμετωπίσει έγκαιρα το θέμα της μετανάστευσης, να παρέχει ασφάλεια στον πολίτη όσο η εγκληματικότητα αυξανόταν και να συμβάλει στο να αισθανθεί ο Έλληνας υπερήφανος σε μια πολύ δύσκολη εποχή για αυτόν.

Όμως, όλα αυτά κατέρρευσαν από τις ίδιες τις δηλώσεις των μελών της Χρυσής Αυγής.

Τους μετανάστες, με τους οποίους παίζουν πολιτικό παιχνίδι πάνω στις δικές σου επιφυλάξεις, διαφωνίες και ενστάσεις, τους χρησιμοποιούν για να πουλάν τα ρούχα που μαζεύουν δήθεν μόνο για Έλληνες, ώστε να μαζέψουν χρήματα για το κόμμα τους.

Την έξαρση της εγκληματικότητας που προβάλουν ως θέμα υποτίθεται ότι αντιμετωπίζουν. την διογκώνουν πρώτοι από όλους οι ίδιοι με απεχθή τρόπο. Είτε με δολοφονίες, είτε "παίζοντας ποδόσφαιρο με το κεφάλι" ενός ατυχούς συνανθρώπου μας.

Την εθνική υπερηφάνεια του Έλληνα την τσαλακώνουν με τις πράξεις τους, οι οποίες μεταδίδονται σε όλα τα ΜΜΕ, παρουσιάζοντας τον λαό μας, ο οποίος είναι κατά παράδοση δημοκρατικός και φιλόξενος, ως λαό που επιθυμεί τη βία, τις δολοφονίες και το φασισμό.

Χρησιμοποίησαν την αγανάκτησή σου για την πολιτική εξουσία στη χώρα ώστε να ζητήσουν την κατάργηση του κοινοβουλίου, χωρίς όμως να εξηγήσουν τι ακολουθεί μετά την κατάργησή του.....


Η Χρυσή Αυγή με τα γεροδεμένα παιδιά που "συνοδεύουν τις γριούλες στην τράπεζα" χρησιμοποιούν το δημοκρατικό μας πολίτευμα για να ανέλθουν, ενώ στην πραγματικότητα ροκανίζουν τα θεμέλια της ίδιας της δημοκρατίας στη χώρα μας και πυροδοτούν εμφυλιακού τύπου καταστάσεις.

Όμως, η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί εσένα, ως αριθμό σε κάθε δημοσκόπηση, για να δημιουργεί μια δυναμική που από την άλλη γεννά αντιστάσεις στο υγιές κομμάτι της κοινωνίας.

Ήρθε η ώρα να γυρίσεις την πλάτη στους φασίστες που σε χρησιμοποιούν για να διαλύσουν τη δημοκρατία στη χώρα μας. Αυτή ακριβώς την Δημοκρατίας που σου επιτρέπει να μιλάς ελεύθερα, να διαμαρτύρεσαι, ακόμα και να βρίζεις.

Αλήθεια, αν ο Παύλος Φύσσας που δολοφόνησε οργανωμένα η Χρυσή Αυγή ήταν παιδί σου, αδερφός σου, συγγενής σου, φίλος σου….θα συνέχιζες να την ακολουθείς ;

 Γιατί το σκέφτεσαι τώρα; Θα περιμένεις να πραγματοποιηθεί κάτι από τα παραπάνω ή είσαι σίγουρος ότι δεν θα χτυπήσει εσένα ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου