Σελίδες

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Τελικά, μήπως είμαστε μια ευχάριστη (αθλητική) παρέα ;

Χθες με πρωτοβουλία της ΑΕΚ και την υποστήριξη ΟΣΦΠ και ΠΑΟ έγινε προσπάθεια να καταργηθεί ο υποβιβασμός μιας ομάδας, που δεν θα λάβει άδεια να συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Δηλ. κάτι όπως λέμε "νομιμοποίηση του αυθαιρέτου". Την πάτησαν από τους μικρούς, βέβαια, και ο έρωτας έμεινε εκεί.

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, δήλωσε αντίθετος και ως λόγο χρησιμοποίησε την ...αγάπη του και ηθική υποστήριξη στον Ηρακλή !!! (είχε υποβιβαστεί πέρσι).

Επίσης χθες μάθαμε ότι άλλο να έχουμε επεισόδια πριν και άλλο μετά τον αγώνα.  Η  πρώτη περίπτωση δεν τιμωρείται. Η δεύτερη κοστίζει - 3 βαθμούς.

Τέλος από την πλούσια, χθεσινή, αθλητική επικαιρότητα δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε την αγωνία  να μας πάρει η ΦΙΦΑ τον υφυπουργό αθλητισμού ως ειδικό για αντιμετώπιση της βίας.

Ο άνθρωπος χρειάστηκε μόλις 12 ώρες μετά το επεισοδιακό ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ να εμπνευστεί τρεις προτάσεις που θα λύσουν μια για πάντα το θέμα της βιας στα γήπεδα της χώρας.  Χωρίς κανένα διάλογο (απόλυτα δημοκρατικά) ζήτησε να υπογράψουν όλοι τις προτάσεις του προκειμένου να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Και στη σημείο αυτό χρειάζεται  ιδιαίτερα η προσοχή μας. Οι προτάσεις δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που οι άλλες χώρες χρησιμοποιούν. Ούτε εσωτερικές κάμερες, ούτε αποβολή του φιλάθλου από το γήπεδο. Μεγάλες εμπνεύσεις. Θα μου πείτε, βέβαια, δικαιολογημένα ότι όταν εμείς τρώγαμε με τα κουτάλια οι άλλοι κοιμόταν στις βελανιδιές....
 
Και μ όλα αυτά το πρωτάθλημα ξαναρχίζει ... το ΣΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου