Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Άκου ... Άκη,

Σίγουρα  η χώρα δεν έφθασε στην χρεωκοπία εξαιτίας σου (μόνο) και σίγουρα η διαφθορά δεν μπορεί να περιοριστεί στη δράση ενός ατόμου. Και ως προς το σημείο αυτό μπορεί να νιώθεις "αδικημένος".

Επί της ουσίας όμως, με τη χθεσινή σου συνέντευξη, έδειξες ότι δεν σεβάστηκες τίποτα, ούτε εκείνο ακόμα, το οποίο  όλοι εμείς τα χρόνια της δικαστικής περιπέτειας σεβαστήκαμε και δεν μιλήσαμε:  την ιστορία της παράταξης.


Δεν σε κατηγορήσαμε δημόσια, ούτε όταν μας σόκαραν οι αποκαλύψεις κατά  τη δικαστική διαδικασία.  Πολλοί από εμάς λειτουργήσαμε στις  συζητήσεις μας με ανθρώπινη κατανόηση ως προς το παιδί σου, αλλά και όταν βλέπαμε τις εικόνες σου καταπονημένου στο νοσοκομείο.

 Όμως ... Άκη, εσύ για ακόμη μια φορά δεν έχεις πρόβλημα να προσβάλλεις μια ολόκληρη  παράταξη.

 Γι αυτό, Άκη, πρέπει να μάθεις, εάν δεν σου το έχουν πει, ότι η εκλογική κατρακύλα της παράταξης ήταν μεγαλύτερη εξαιτίας της δικής σου εμπλοκής στα σκάνδαλα, παρά από την αναγκαστική υπογραφή της πρώτης  δανειακής σύμβασης (μνημόνιο).

Πρέπει λοιπόν να γνωρίζεις, ότι ΕΣΥ αποτέλεσες το πρόσωπο που αφαίρεσε από μια ολόκληρη παράταξη το ηθικό πλεονέκτημα. Οφείλεις να γνωρίζεις ότι ΕΣΥ έκανες συνώνυμο μια παράταξη με τον νεοπλουτισμό, την αλαζονεία, την διαφθορά και την συνδιαλλαγή.
 
Και στη συνέντευξή σου είχες το δικαίωμα  σαφώς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, όπου θεωρείς ότι έχεις αδικηθεί, αλλά όφειλες να ζητήσεις συγνώμη  από μια ολόκληρη παράταξη και όχι να της ζητήσεις και τα "ρέστα".
 
ΥΓ Τώρα για τον Μπόλαρη...το αφήνουμε ασχολίαστο ...τι να πει κανείς όταν ο άνθρωπος ξεπερνά το επίπεδο του Τράγκα και δεν το καταλαβαίνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου