Σελίδες

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Η δύναμη του Ελληνισμού βρίσκεται στην ενότητα της δράσης

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δορυφόρος με τους οργανωμένους φορείς του Ελληνισμού του Μονάχου και συγκεκριμένα τους συλλόγους σύλλογοι Ελασσονιτών, Επτανησίων, Ηπειρωτικής Κοινότητας, Θρακιωτών, Κρητών, Μακεδόνων, Ποντίων και τον ΙΝ του Αγίου Γεωργίου στο Βέστεντ.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητική και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εκδήλωσης ήταν το κέφι και η ζωντάνια τόσο των διοργανωτών και εθελοντών όσο και του κόσμου που επισκέφτηκε την εκδήλωση.
Άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι όταν οι Έλληνες λειτουργούμε ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά. Ο εθελοντισμός, λένε ορισμένοι, δεν είναι μέρος της ελληνικής κουλτούρας. Τους διαψεύσαμε. Γιατί ο εθελοντισμός σχετίζεται και με το στόχο. 
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την Κιβωτό προέρχονται από ανθρώπους του μόχθου, με ευαισθησία και όνειρα για ένα καλύτερο αύριο, που στέκονται αλληλέγγυοι σε όσους βιώνουν μεγαλύτερα προβλήματα από τα δικά τους και ιδιαίτερα στα παιδιά που έχουν γίνει τα θύματα της κρίσης.
Σίγουρο είναι η εκδήλωση αυτή δεν πρέπει να αποτελέσει παρένθεση αλλά η αρχή από μια σειρά δράσεις με ανάλογους στόχους.
http://doryforos-europa.blogspot.gr/2016/02/blog-post_3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου