Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Φέτος τα έσοδα στην «Μέλισσα»Τελικά, η περσινή ιδέα για κοινή εκδήλωση των φορέων στο Μόναχο με σκοπό την ενίσχυση ενός κοινωφελούς ιδρύματος στην Ελλάδα φαίνεται ότι θα καθιερωθεί. Και αυτό φυσικά, χάρη στην προθυμία των μελών των συλλόγων που αφιλοκερδώς προσφέρουν την ημέρα της εκδήλωσης.

Πέρσι, τα χρήματα που
συγκεντρώθηκαν δόθηκαν στην «Κιβωτού του Κόσμου», φέτος τα έσοδα από την εκδήλωση, που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Ιανουαρίου στο freizeitheim Westend στο Μόναχο, θα δοθούν στη «Μέλισσα», το ορφανοτροφείο κοριτσιών της Θεσσαλονίκης.

Η ιδέα στηρίζεται στη «συμμετοχή». Τόσο όσων συμμετέχουν (φτιάχνοντας γλυκά και πίτες), όσο και εκείνων που θα έρθουν στην εκδήλωση για να αγοράσουν προς μόλις 1 € το κομμάτι.

Η συμμετοχή του απλού πολίτη, του εργαζόμενου, του συνταξιούχου, του νέου είναι το ζητούμενο.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε πέρσι (4.020 €) δεν ήταν στο ύψος όσων συγκεντρώνονται σε Gala ή σε εκδηλώσεις επιχειρηματιών. Όμως, δεν παύει να έχει την δική του, ιδιαίτερη, σημασία αφού προέρχεται, κυρίως, από τον απλό Έλληνα πολίτη αλλά και πολίτες άλλων εθνοτήτων που ζουν στο Μόναχο.

Ελπίζοντας ότι και η φετινή εκδήλωση θα έχει την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία καλούμε τους φίλους μας από το Μόναχο ή και τις γύρω περιοχές, να προσέλθουν στην εκδήλωση, τους δε φίλους μας που ζουν πιο μακριά να προβάλλουν την «γιορτή» αυτή.

29 Ιανουαρίου, από ώρα 10.00-18.00 στο freizeitheim Westend, Westendstr 66a, 80 339 Μünchen

Θα πουλιούνται γλυκά και πίτες που θα ετοιμάσουν οι 10 φορείς που συμμετέχουν στην εκδήλωση για ένα μόλις ευρώ το κομμάτι. Επίσης, θα λειτουργήσει και παζάρι βιβλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου